Todettiin ettei me olla ihan tolkussamme. Kaks yötä möksällä ja me ollaan ihan rättipoikki. Kahlata nyt sohjossa hilaten kamoja eestaas. Järvessä 40 senttinen jää ja siitä pitäs saunaveet repiä. Onneks sentään tuli iso alumiinipulkka mukaan, sai raskaammat vermeet vetää perässään. Sillä sai halot katokselta saunalle, ettei tarvinnu katkoo hampaitaan liukkailla sohjopoluilla syli täynnä halkoja.

Tuli todettuu, että 120 senttinen sänky Koiran kans on ihan liian kapee. Joo, ohan me siellä ennenkin oltu, mut nyt nää sääolosuhteet oli vähän toisenlaiset ja Koira ei viihtyny omassa punkassaan yhtään. Yhtä taistelua peitosta ja elintilasta. Kummallaki venttejä Koiran kynsistä naama täys ja perseet kipeenä kylellään makaamisesta. Ei vittu, ihan pimeetä touhua. Suunniteltiin, että kesällä puretaan yks kaappi pois makuusopesta ja hommataan 160 levee sänky, niin mahutaan koko helevetin seurakunta sovussa nukkumaan. Ehkä Koiralle viihtysämpi peti ois fiksumpi ratkasu.

Oli siellä ihan kivaaki. Rauhallisesti soljuvaa aikaa ja hiljasuutta. Joutsenauroja, kettu kilju parinsadan metrin päässä variksille. Maailman paras sauna ikinä ja kylmä olut kuistilla tulipunasen nahan höyrytessä viileessä ilmassa.

Mut voi jeesus ko oli kiva päästä kotiin!